Google

Price List

Size

Price

Description

2/3
RM 99
Children 2-3 Years Old
4/5
RM 104
Children 4-5 Years Old
6/7
RM 109
Children 6-7 Years Old
8/9
RM 114
Children 8-9 Years Old
10/11
RM 119
Children 10-11 Years Old
12/13
RM 149
Children 12-13 Years Old
XS/S/M/L
RM 149
Teenage / Adult
XL/XXL
RM 159
Adult
XXXL
RM 166
Adult

Soalan yang biasa ditanya.

Beberapa persoalan yang ditanya customer baju renang muslimah.

1. Boleh ke pakai di hotel atau pusat renang awam?
Jawapan : Boleh, semua hotel, sunway Lagoon , Bukit Merah boleh pakai.Saya sendiri dah memakai baju renang muslimah ini di keanyakan hotel seperti Awana Genting, Hotel Seri Malaysia Melaka, Sebenarnya penjualan baju renang muslimah ini bertujuan membuka mata orang yang muslimah kita boleh bernang dengan pakaian baju renang muslimah ini tanpa perlu memakai pakaian yang seksi dan menjolok mata. Malah menutup aurat lagi.

2. Macam mana bentuk baju? Sehelai ke ? asing seluar dan baju ke?
Jawapan : Baju renang Muslimah ini didatangai dengan hanya satu suit. seluar dan baju dijahit sekali, malah terdapat skirt dibahagian luar yang dapat menutupi bahagian hadapan dan punggung kita daripada dilihat orang. Kiranya taklah malu lagi..kalu dulu kita pakai baju renang yang satu suit tu..melekap bahagian depan dan punggung..tapi baju renang muslimah ini tak melekap lagi..malah kelihatan agak longgar sedikit..kira selesa dan tak malulah nanti :)

3. Nak beli tapi tak tau saiz.
Jawapan : Senang je..kebiasaan customer saya, kalu dia pakai baju saiz M..maka baju renang muslimah dia boleh pakai saiz M atau S. Begitu juga sebaliknya untuk saiz - saiz yang lain.

4.Macam mana nak dapatkan baju renang
muslimah?

Jawapan : Untuk mendapatkan baju renang Muslimah, sekiranya anda
1.Student Uitm Shah Alam,
saya akan ke Pusat Renang Akuatik Uitm dan membawa baju renang muslimah untuk anda pada hari selasa dan khamis iaitu pada waktu renang wanita @ sms saya untuk set appoiment.

2.Bagi mereka yang berada sekitar Shah Alam
Boleh datang sendiri untuk mencuba dan melihat sampel yang ada. Sekianya ingin berjumpa di sekitar Shah Alam, saya tiada masalah cuma pada saya lebih mudah sekiranya dapat datang dan mencuba pelbagai saiz dan motif yang berkenan dihati..almaklumlah ifkita jumpa di pusat awam ni susah sikit nak try..tapi kalu anda dah tau saiz mana yang anda selesa..tiada masalah :)

3. Bagi anda yang diluar kawasan Shah Alam.
Kemudahan Pos Laju disediakan, InsyAllah baju renang muslimah ini akan sampai ke tangan anda keesokan harinya..contoh if saya hantar ke Melaka pada pukul 4.30 ptg..keesokannya pukul 2.00 ptg dah dapat dah baju renang muslimah. Kos yang dikenakan cuma RM8 bagi sehelai baju. Penghantaran akan dibuat sebaik sahaja bayaran telah dibuat. So if anda bayar cepat..baju renang muslimah pun akan cepatlah dipos ke alamat anda. :)

4. Corak ni je ke yang ada?
Jawapan: Corak atau motif baju renang yang dihasilkanoleh Dsafa akan berubah dalam tempoh 2-3 minggu..corak yang lepas biasanya tidak akan keluar lagi pada masa akan datang. Ini bagi memastikan anda mendapat corak yang terkini dan pelbagai..tidaklah nanti if berjumpa..asyik nampak corak yang sama je ye..So pastikan anda dapatkan terus baju renang muslimah bagi keluaran yang terkini..sebab if stock sold out..tak dapat lah saya nak tolong..stok yang ada terhad..