Google

Price List

Size

Price

Description

2/3
RM 99
Children 2-3 Years Old
4/5
RM 104
Children 4-5 Years Old
6/7
RM 109
Children 6-7 Years Old
8/9
RM 114
Children 8-9 Years Old
10/11
RM 119
Children 10-11 Years Old
12/13
RM 149
Children 12-13 Years Old
XS/S/M/L
RM 149
Teenage / Adult
XL/XXL
RM 159
Adult
XXXL
RM 166
Adult

Pengalaman Berenang

Assalamualaikum.

10 DEC 2007
Hi.. disini saya ingin menceritakan pengalaman berenang saya di UITM Shah Alam..
Dah lama sangat teringin nak berenang..tapi masih tak cukup member lagi..Kebetulan Pn Radziah offer kelas renang di UiTM Shah Alam..bayaran RM150 untuk 10 sesi..
Alhamdulilah..akhirnyer berjaya juga hasrat untuk belajar berenang..Masalah timbul, mana nak cari baju renang? hmm..puas gak ar surf internet baju renang yang sesuai..akhirnya bertemu dengan baju renang Muslimah..Alahamdulilah, nampak bersesuaian dengan saya yang memang malu kalu nak pakai baju swimsuit di pasaran..

Cari punya cari, akhirnya berjumpa dengan Kak Effat di TUDM Shah Alam, Siap masuk kedalam TUDM lagi untuk dapatkan baju renang muslimah. Tapi dek kerana semangat untuk berenang dan menurunkan berta badan berkobar-kobar, sanggup je..

Asfa pergi belajar berenang ni kawan office yangajak, ialah diorang kata kita orang prempuan ni dari tak bersenam lansung,baiklah buat excercise..dan excercise yang paling berkesan sekali dan senang ialah..berenang..asfa memang teringin sangat nak berenang..rasa macam seronok je..tapi takde kesempatan lagi nak belajar, tapi bila kawan-kawan office dah ajak..asfa pun apa lagi bagai pucuk dicita ulam mendatang la..

so mulalah aktiviti petang kitaorang dengan belajar berenang,mula2 malu gak ngan student uitm..ialah..akak..akak ni dah tua baru nak belajar, tapi nak wat camner disaat umur 26 tahun nilah baru berkesempatan dan berpeluang belajar..alhamdulilah dapat gak belajar berenang, oleh kerana asfa bukan kerbat dari utim (student,staff) so asfa kena bayar rm150.untuk 10 sessi kelas..instructor asfa nama SAM.Perempuan tau, badan dia fuhyoo..cun..almaklumlah..biasa berenang..

Hari first swim, kami belajar teknik breathing. Breathing ni nampak mudah..satu session class..kami cuma belajar breathing je..kami ni dah excited nak berkuak dah..tapi cuma di ajar breathing je..hihhi..terlebih sudah..


Nanti Asfa sambung lagi ye..